top of page
Rabobank over BrokkoGames

''Bijna één op de vier huishoudens in Nederland ligt weleens wakker vanwege geldzorgen. De oorzaken van deze geldproblemen variëren. Als Rabobank zetten we ons in voor een ‘financieel gezonder leven’ voor iedereen.

In Nederland vinden we het vaak moeilijk om over geld te praten, daarom is het bespreken ervan zo belangrijk. Toen ik voor het eerst kennismaakte met BrokkoGames en samen met drie collega's Brokko speelde, zag ik gelijk de mogelijkheden voor onze bank. BrokkoGames is flexibel en denkt actief mee. Het bestelproces verliep dan ook erg soepel. We gaan de spellen onder andere gebruiken om weg te geven aan MBO studenten. Wat het spel zo mooi maakt, is dat het op een hele leuke manier gesprekken op gang brengt, niet alleen over geld, maar ook over het leven, gekke en spannende onderwerpen. Voor elke doelgroep is er een passend thema beschikbaar. Zelf heb ik het spel ook gespeeld met mijn gezin, waarbij er een mooie mix ontstond tussen plezier en diepgaande gesprekken.

BrokkoGames heeft ons geholpen om op een leuke en effectieve manier financiële gesprekken te voeren. Een absolute aanrader voor iedereen!''

 

- Henk Veldman, Productmanager Financiële Redzaamheid Rabobank Nederland

Rabobank-logo-e1434538192618-888x1024.jpg
bottom of page