top of page
Workshops en presentaties

Het lijkt tegenwoordig een trend voor organisaties om te denken dat ze een app nodig hebben om allerlei uitdagingen te overwinnen. Maar is een gamification-applicatie of serious game altijd de meest geschikte oplossing?

Wij helpen graag om deze vraag samen te beantwoorden. Onze hands-on workshops bieden de mogelijkheid om te onderzoeken of de uitdaging waarmee jouw team, afdeling of organisatie te maken heeft, baat heeft bij een oplossing met digitale middelen. We geven advies en consultancy over de kansen die binnen jouw organisatie bestaan.

Ben je nieuwsgierig naar waar iedereen het over heeft als het gaat om Serious of Applied Games? Eveline komt graag bij je langs om een introductie te geven over gamification en serious games. We bespreken waar deze concepten vandaan komen, waarom ze kunnen werken en welke theorieën er achter de games schuilgaan. Natuurlijk komen er ook mooie en aangrijpende praktijkvoorbeelden aan bod die jouw kijk op games en applicaties voorgoed zullen veranderen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze workshops en presentaties over gamification jouw organisatie kunnen helpen om effectieve en passende oplossingen te vinden.

bottom of page